Tule töihin meille
Valikko
Valikko

Turku

Turusta löytyy kaksi pienryhmäkotia Merilinna ja Myllylinna. Turun lastenkotien ja koko Varsinais-Suomen alueen toiminnanjohtajana toimii Minna Hurme. Sekä Merilinnan että Myllylinnan kodeissa on lasten hyvinvoinnille erikoistunut tiimi.

Toiminnanjohtaja
Minna Hurme
minna.hurme(at)sospro.fi
050-356 6407

Pienryhmäkoti Merilinna

Merilinna on Turun Kakskerrassa sijaitseva kodinomainen lastenkoti seitsemälle kouluikäiselle lapselle, jotka tarvitsevat kasvuunsa ja arkensa sujumiseen sekä koulutyöhön paljon aikuisten tukea, välittämistä, lämpöä ja läheisyyttä. Merilinna tarjoaa turvallisen kodin ja kasvuympäristön huostaan otetuille tai avohuollon tukitoimena sijoitetuille lapsille.

Merilinna seitsemän hengen tiimi tekee töitä täydellä sydämellä ja yhdessä touhuten. Toiminnalliset menetelmät ovat ahkerasti käytössä lasten kanssa työskennellessä ja jokaisen työntekijän vahvuuksia hyödynnetään parhaan mukaan. Merilinnan porukka viihtyy yhdessä niin hyvin, että myös vapaa-aikaa vietetään usein porukalla.

Pienryhmäkoti Merilinna
Kakskerran Kirkkotie 14
20960 Turku

Vastaava ohjaaja
Susanna Koski
susanna.koski(at)sospro.fi
040-963 9779

Pienryhmäkoti Myllylinna

Myllylinna on seitsemän kouluikäisen lapsen turvallinen koti, silloin kun tarvitaan ammatillista osaamista ja perhehoito ei ole riittävä tukemaan lapsen tarpeita. Myllylinna on vahvan ammatillinen, mutta puitteiltaan kodinomainen ja viihtyisiä pienryhmäkoti lapsille, jotka tarvitsevat jaksavaa ja osaavaa sijaishuollonpaikkaa ja jossa lapsi saa paljon tukea kasvuunsa ja koulunkäyntiinsä.

Me olemme monenkirjava joukko lapsia ja aikuisia. Uskomme, että nostamalla hyviä asioita esille joka päivä, sekä tekemällä ja toimimalla yhdessä, hyvä kantaa meitä eteenpäin ja jää elämään meissä muistoina.  

Meidän esimiehemme on aito lähiesimies; hän elää arkea meidän muiden mukana. Hän on kiinnostunut siitä, mitä meidän lapsille ja nuorille kuuluu, tarjoaa kuuntelevaa korvaa, tsemppaa tarttumaan rohkeasti uusiin haasteisiin ja osaa myös tarvittaessa viheltää pilliin. Ja tämä kaikki isolla, muttei vakavalla sydämellä.  

Työmme vaikuttavuus näkyy siinä, miten meidän taloon mahtuu sekä ilot että surut. Lapset kysyvät uudestaan ja uudestaan voidaanko mennä heittämään frisbeetä, tehdä itse jäätelöä, lähteä samoilemaan metsään... Riemumielin saa usein vastata, että toki! Myllylinnan lapset ovat sanoneet, että ohjaajat ovat “ihan ok, 6/5”. Jokainen työryhmän jäsen saa olla oma itsensä ja tehdä omalla persoonallaan töitä. 

Rekrytoinneista vastaa meidän Marina Savola. Vastaava ohjaaja, oranssien kukkien ystävä ja ihminen.

Vastaava ohjaaja
Marina Savola
marina.savola(at)sospro.fi
044-033 9311

Pienryhmäkoti Myllylinna
Myllykyläntie 48
20960 Turku