Tule töihin meille
Valikko
Valikko

Alavus

Etelä-Pohjanmaalla on Alavuden ja Peräseinäjoen toimipisteet, joiden toiminnanjohtajana toimii Elina Anttila-Varpula. Molemmissa toimipaikoissa on osaava ja lasten hyvinvoinnille erikoistunut tiimi.

Toiminnanjohtaja

Elina Anttila-Varpula

elina.anttila-varpula(at)sospro.fi

040-1601759

 

Vaahteramäen lastenkotien ja avopalveluiden tiimit Alavudella

Vaahteramäen keskeinen voimavara on lastensuojelutyöhön motivoitunut, ammattitaitoinen ja jatkuvaan itsensä kehittämiseen sitoutunut henkilöstö.

Vaahteramäen henkilöstö rakentuu moniammatillisuuteen perustuen. Työntekijöillä on laaja tuntemus lastensuojelutyön arjesta ja hyödynnämme tätä niin sijaishuollon palveluissa kuin avopalveluissa. Vaahteramäessä työskentelee sekä miehiä että naisia. Työntekijöiden koulutustaustat ovat sosiaalialan, nuorisotyön, terveydenhuollon ja kasvatuksen saralta.

 

Vaahteramäen avopalveluiden tiimi kuvailee itseään näin:

Meillä jokainen asiakas kohdataan kunnioittavasti, yksilönä ja samalta tasolta. Avopalvelujen tiimi täydentää toisiaan ja toistensa osaamista. Tiimi on yhdenvertainen, yksi kaikkien ja kaikki yhden puolesta. Asiakkaan puolesta meillä ei tehdä, vaan asiakasta ohjataan, motivoidaan ja vastuutetaan. Epäonnistua saa ja kompuroida, me autamme takaisin jaloilleen. Huumori on rankkaa, mutta niin on elämäkin.

Tervetuloa hyvään jengiin!

Vaahteramäen A-talon tiimi kuvailee itseään näin:

A-talon tiimi tarjoaa parasta A-luokan meininkiä. Työtä tehdään suurella sydämellä ja rempseällä otteella. A-talon tiimi tarjoaa hyvien vuorovaikutustaitojen omaavia, huumorintajuisia sekä ammattitaitoisia työntekijöitä. A-talon työntekijät ovat valmiina vastaamaan nuorten päivittäisiin tarpeisiin nopeatempoisestikin. Työote on tavoitteellinen ja A-talossa eletään nuorten kanssa vahvojen rutiinien ja ennakoitavan arjen mukaisesti.

Tiimin päänä toimii Ellu, joka jämäkällä ja sydämellisellä otteella vastaa yksikön toiminnan sujuvuudesta. Hän pitää tiimin ja nuorten hyvinvointia tärkeimpänä ja se näkyy hänen työotteessaan. Hänen oikeana kätenä toimii Jarkko, joka luo hyvää mieltä ympärilleen. Hän on ahkera, tarkka ja selvittää pulmallisimmatkin asiat. Tiimin kuopus Pia muistuttaa PikkuMyytä, on ärhäkkä ja pippurinen mutta kuitenkin aina iloinen ja ystävällinen. Hän on myös rehellinen ja luotettava ja aina valmiina kaikkeen. Jokainen tiimi tarvitsee Muumimammamaisen henkilön, ja tätä A-talossa edustaa Marjo. Hän on tyyni ja rauhallinen eikä anna pikkuasioiden kiusata itseään. Marjo huolehtii, että A-talossa on aina turvallinen ja rakastava ilmapiiri. Tiimistä löytyy myös pohdiskelija Niko, joka on lempeä ja huoleton ja hän pohtii sekä kehittää mielellään asioita. Hänen järkkymätön ja vahva olemuksensa tuo turvallisuudentunnetta taloon. Meillä on myös A-talon partainen filosofi Matti, joka on rauhallinen ja toimeen tarttuva. Hänen monipuolinen huumorintajunsa uppoaa niin nuoriin kuin aikuisiinkin. Viimeisimpänä muttei vähäisimpänä on A-talon uusin tulokas Henna, joka on ystävällinen ja avulias taiteilijasielu. Hän tarttuu työhönsä rohkeasti ja ennakkoluulottomasti.

Vaahteramäen C-talon tiimi kuvailee itseään näin:

C-talon sekalainen seurakunta toimii rautaisella yhteishengellä, yhtenä vahvana ja aitona joukkona. Jokainen saa olla täysin oma itsensä ja tuoda esille omaa persoonaansa. Meillä on hyvä ilmapiiri ja juttua lentää työnkin ulkopuolelta rennolla otteella. Meillä kaikilla on aito halu auttaa ja kaiken keskiössä onkin nuorten hyvinvointi. 

Vaikka kaikki on täysin erilaisia, me C-talossa ollaan kuin yksi iso perhe.