Tule töihin meille
Valikko
Valikko

Ulvila peruslastenkodit

Ravanikodin peruslastenkodit

Kersantissa ja Luutnantissa työskentelee kahdeksan työntekijän työryhmä. Moniammatillisen henkilökunnan osaaminen perustuu vankkaan lastensuojelutyön osaamiseen ja säännölliseen kouluttautumiseen. Heillä on tietoa ja taitoa tunnistaa lapsen oireileva käytös ja tarpeet sekä tukea lapsen kuntoutusta lapsen yksilöllisen tilanteen mukaisesti.

Yksikönjohtaja
Juha Åman
juha.aman(at)sospro.fi
050 502 9619

Ravanikoti Ulvila
Leiritie 31, 28450 Vanha-Ulvila

Kersantin tiimi kuvailee itseään näin:

Kersantin työryhmä on ollut koossa vasta vähän aikaa. Silti ”Kessun” toimintakulttuuri on pysynyt samanlaisena: aikuisjohtoisuudella lapset huomioiden yksilöinä pilke silmäkulmassa. Hurtti huumori auttaa jaksamaan haasteellisissakin tilanteissa.

Juhanin “laitoskierre” on alkanut jo 1995, ja Ravanikodissakin on jo vierähtänyt aikaa vuodesta 2005 lähtien. Vakaa ja jäyhä satakuntalainen on toiminut vastaavana ohjaajana reilusti yli kymmenen vuotta. “Asiat tehdään kuten kuuluu, eikä sinne päin.”

Heikki on suruton veikko, joka on jo vuosia hoitanut hoito- ja kasvatustyötä kokonaisvaltaisesti lapsen tarpeet huomioiden ja aina pilke silmäkulmassa.

Julia on Kessun saikkuhoitaja. Juliaa voisi kuvata sisarhentovalkoiseksi, mutta tarvittaessa jämäkkyyttä löytyy Julialtakin.

Mika omaa vankan ammattitaidon jo monen vuoden takaa. Turvallinen jässikkä on monissa liemissä keitetty.

Työryhmän työiältään nuorin Venla on nuoresta iästään huolimatta hyvin ammattitaitoinen tekijä. Hän heittäytyy täysillä omaohjattavansa asiantuntijaksi.

Janita on tällä hetkellä äippälomalla. Janitan työote on ihailtavan järjestelmällinen. Hänet, kun omaohjaajakseen saa, saa todellisen työmyyrän.

Yönvalvojana Kessussa häärii Henrikki, tuttavallisemmin Hene. Hän, kun yksikössä vaeltaa, lapset saavat nukkua rauhassa. Rauhallinen ja leppoisa kaveri.

Tinkimättömällä ammattitaidolla kasvatetaan ja kuntoutetaan Kessussa lapsia ja heidän perheitään.

Vastaava ohjaaja
Juhani Ollila
juhani.ollila(at)sospro.fi
050 5029 601

Lutnantin tiimi kuvailee itseään näin:

Anna-Sofia kuin Pikku Myy - on eläväinen ja pippurinen sekä tarvittaessa löytyy myös sopivasti ärhäkkyyttä.

Antti-Poliisimestari - tilanne kuin tilanne niin Antti hoitaa. Jämäkkä ja mitään pelkäämätön oikeuden puolustaja, josta löytyy myös pehmoinen puoli.

Jolle kuin Muumipeikko - on hyväntuulinen ja tarttuu reippaasti toimeen. Rennon varmalla otteella ja jämäkästi hommat hoituvat.

Juha kuin Nuuskamuikkuinen - pohtii mielellään asioita, on lempeä ja rauhallinen. Juha kantaa, Nuuskamuikkuisen tapaan, reppua, jossa on paljon tavaraa. Nuuskamuikkusen mottohan on, että “liika tavara tekee elämästä liian monimutkaista”

Maarit kuin Vilijonkka - täsmällinen ja järjestystä arvostava. Iloisuus on hänen toinen nimensä. Huolehtii yksikön lapsista kuin omistaan. Tekee työtä perheenäidin sydämellä.

Sari kuin Muumimamma - huolehtii siitä että Luutnantissa on aina turvallinen ja välittävä ilmapiiri. Pitää huolen, että käytännön asiat sujuvat ja löytää ratkaisut vaikeisiin pulmiin. Aina valmis auttamaan ja kuuntelemaan. Kantaa aina mukanaan käsilaukkua.

Esa kuin Muumipappa - öiden turvaaja ja tarinoiden kertoja. Vankan kokemuksen omaava rauhallinen, mutta kunnioitusta herättävä. Tilaisuuden tullen kertoilee nuoruutensa jännittäviä seikkailuja.

Luutnantissa tehdään työtä jämäkällä otteella ja suurella sydämellä. Meillä arvostetaan jokaisen erilaisuutta ja meillä on lapsen hyvä kasvaa turvallisessa sekä välittävässä ilmapiirissä. Luutnantissa valitsee vahva me-henki. Arjen haastavimmistakin tilanteista selvitään usein huumorinkukan avulla.

“Elämä on täynnä suuria ihmeitä sille, joka on valmis ottamaan niitä vastaan.”

Vastaava ohjaaja
Sari Autere
sari.autere(at)sospro.fi
050 3095 638