Tule töihin meille
Valikko
Valikko

Peräseinäjoki

Etelä-Pohjanmaalla on Alavuden ja Peräseinäjoen toimipisteet, joiden toiminnanjohtajana toimii Elina Anttila-Varpula. Molemmissa toimipaikoissa on osaava ja lasten hyvinvoinnille erikoistunut tiimi.

Peräseinäjoella historiallisessa maalaismiljöössä sijaitsee Lukkarilan viihtyisät, kodikkaat ja uniikit tilat. Asuinalue on rauhallinen ja hiljainen. Pihapiiri tarjoaa mahdollisuuden monipuoliseen liikkumisen ja kepeään oleiluun nurmikolla, marjojen poimimiseen tai saunomiseen pihasaunassa.

Tärkein voimavaramme on hymyilevät ihmiset. Lukkarilan työyhteisö on moniammatillinen. Yhteistyö asiakasverkostojen kanssa sujuu luontevasti ja työntekijöillämme on laaja tuntemus lastensuojelutyön arjesta. Työntekijöiden koulutustaustat ovat sosiaalialan, nuorisotyön, terveydenhuollon ja kasvatuksen saralta.

Toimintaa jäsennetään perheterapeuttisesta viitekehyksestä ja lapsen osallisuudesta käsin. Sosiaalialan peruskoulutuksen lisäksi työntekijöillä on runsaasti erilaista osaamista lisäkoulutuksen ja omien mielenkiinnonkohteiden ansiosta. Lukkarilassa työskentelee mm sosiaalipedagogisen hevostoiminnan ohjaaja, liikunnanohjaaja ja perheterapeutti.

Vastaava ohjaaja 
Elina Krihvel
040-147 7318
elina.krihvel(at)vaahteramaki.com

Keikulinkuja 14
61100 Peräseinäjoki

Lukkarila