Tule töihin meille
Valikko
Valikko

Nokia

Sospro Pirkanmaalla toimii avopalvelut, Tampereen Takahuhdin, Kangasalan Kotaharjun sekä Nokian Kankaantaan yksiköt.

Kankaantaka

Kankaantaka tarjoaa sijaishuollon erityistasoista palvelua nuorisoikäisille (12-17-vuotiaat) lapsille. Kasvatustyömme on valmentavaa, voimaannuttavaa ja osallistavaa. Panostamme erityisesti perhetyöhön. Kohtaamme lapsen ratkaisukeskeisin menetelmin ja tavoitteemme on auttaa ja tukea lasta löytämään omat vahvuutensa. Näemme lapsessa olevan hyvän ja autamme lasta kokemaan onnistumisia.

Kankaantaka on profiloitunut käytöshäiriöiden ja nuorisopsykiatristen haasteiden kohtaamiseen. Molemmilla osastoilla työskentelee psykiatrinen sairaanhoitaja ja teemme yhteistyötä alueen nuorisopsykiatristen poliklinikoiden kanssa. Henkilökunta koostuu sosiaali- ja terveysalan ammattilaisista. Pihapiirissämme toimii myös Nokian kaupungin erityisopetusryhmä.

Tilat ovat uudet hirsirakennukset, joka tuo kodikkaan tunnelman pihapiiriin ja sisätiloihin. Sijaitsemme kolmen (3) kilometrin päässä Nokian keskustasta ja noin 15 kilometrin etäisyydellä Tampereen kaupunkialueelta.

Kankaantaan yksikkö on aloittanut innolla toimintansa uusissa, hienoissa tiloissa elokuussa 2020. Työryhmämme koostuu vastaavasta ohjaajasta, sairaanhoitajasta ja seitsemästä ohjaajasta. Jokainen tuo työporukkaan oman panoksensa omasta persoonastaan ja osaamisestaan käsin. Työyhteisöstämme löytyy osaamista lasten mielenterveys- ja päihdehaasteiden kohtaamisesta ja hoidosta, sukupuoli- ja seksuaalisensitiivisestä työstä sekä luovista menetelmistä.

 

Haluamme tarjota lapselle ympäristön, missä voi muuttua, olla rohkea, oppia, kasvaa ja olla pelkäämättä epäonnistumisia.

 

Yksikön johtaja
Ismo Pokela
ismo.pokela(at)sospro.fi
040-8403206

Kalkuntie 20
37150 Nokia