Tule töihin meille
Valikko
Valikko

Kangasala

Sospro Pirkanmaalla toimii avopalvelut, Tampereen Takahuhdin, Kangasalan Kotaharjun sekä Nokian Kankaantaan yksiköt.

Kotaharju

Kotaharju tarjoaa sijaishuollon erityistasoista palvelua nuorisoikäisille (12-17-vuotiaat) lapsille.Kasvatustyö on luonteeltaan valmentavaa, voimaannuttavaa ja osallistavaa. Lapsen läheiset nähdään tärkeinä ja tasavertaisina kasvatuskumppaneina. Panostamme erityisesti perhetyöhön. Työntekijämme rakentavat aktiivista vuorovaikutusta lapsen ja perheen kanssa.
Henkilökunta koostuu sosiaali- ja terveysalan ammattilaisista. Työryhmistä löytyy mielenterveys-, päihde- ja neuropsykiatrista täydennyskoulutusta ja työkokemuksen kautta hankittua osaamista. Kotaharju on profiloitunut käytöshäiriöiden ja nuorisopsykiatristen haasteiden kohtaamiseen.

Yksikön johtaja
Anna Lentolehto
anna.lentolehto(at)sospro.fi
044-766 8739

Lukkolankatu 5
36280 Kangasala

Kotaharjun alakerta

Työryhmässämme on 9 huippua alan ammattilaista. Ohjaajina Kotaharjun alakerrassa toimivat Jani, Johanna, Simo, Lotta, Kirsi-Marja, Marianna ja Karin. Psykiatrisen sairaanhoitajan virkaa toimittaa Anna. Tiimiämme vetää vastaava ohjaaja Juuso.

Työryhmänä olemme kehitysmyönteinen ja avoin. Työpäiviimme kuuluu paljon huumoria. Työssä jaksamistamme tukee yhtenäinen linja ja luottamus työkaveria kohtaan. Osaamme heittäytyä arjen haasteisiin täysillä unohtamatta yhteistä rentoilua. Osastolla on seitsemän 12-17-vuotiasta nuorta, joiden kanssa jaamme arkea. Lisäksi tykkäämme retkeillä halki Suomen, Ruotsin Lappia unohtamatta. Kotaharjun ympäristö tarjoaa puitteet aktiiviseen harrastamiseen.  

Haluamme tarjota nuorille turvallisen kasvuympäristön, jossa arki on ennakoitua. Työn pohjana toimii luottamuksellinen omaohjaajasuhde nuoreen ja perheeseen. Pidämme yhteistyötä osaston ja perheen välillä avainasemassa tavoitteiden saavuttamiseksi.